INTALNIRE Prim-ministrul Dacian Ciolos - UPLR si invitatii sai

INFORMARE cu privire la desfasurarea lucrarilor celei de a IX-a editii a Conferintei "Ziua Profesiilor Liberale din Romania", 4 noiembrie 2016

Informare cu privire la desfasurarea celei de a VIII-a editii a Conferintei " Ziua Profesiilor Liberale din Romania ", 5 noiembrie 2015.

Informare privind desfasurarea Conferintei " Ziua Profesiilor Liberale din România " - 5 noiembrie 2013.

Informare cu privire la cea de a treia editie a Conferintei " Ziua Profesiilor Liberale din România " - 5 noiembrie 2013.

Informare privind desfasurarea Conferintei "Ziua Profesiilor Liberale din România" - 1 noiembrie 2011

Informare cu privire la cea de a treia editie a Conferintei " Ziua Profesiilor Liberale din România " - 5 noiembrie 2010.

Informare cu privire la desfășurarea celui de al V - lea Congres al Uniunii Mondiale a Profesiilor Liberale, care a avut loc, în luna septembrie 2007, la Poiana Brașov

Statutul UPLR

Valorile comune ale profesiilor liberale (romana); (engleza);

Directiva 2013/55/UE privind Recunoasterea Calificarilor Profesionale

Directiva 2006 /123 / CE a Parlamentului European si a Consiliului European din 12.12.2006 privind Serviciile în cadrul Pietei Interne.

Raspunsurile formulate de candidatul finalist la Presedintia Romaniei, Domnul VICTOR - VIOREL PONTA la problemele actuale ale profesionistilor liberali

AMCOR lanseaza Chestionarul privind cercetarea on - line " Piata de consultanta in management din Romania in perioada 2014 - 2015 ".

Pentru detalii, va rugam sa accesati link-ul